Wat is een loftdeur op maat van Stalendeurenmeesters.nl?

Een loftdeur op maat van Stalenschuifdeurenmeesters.nl wordt gekenmerkt door een slank profiel. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat de loftdeur op maat zoveel mogelijk licht doorlaat. We maken voor onze loftdeur op maat gebruik van een verdekte handgreep, waardoor deze op fraaie wijze is weggewerkt in de schuifdeur.

Loftdeur op maat bestellen

Bij Stalendeurenmeesters.nl maken wij een loftdeur op maat. De loftdeur op maat wordt ontworpen aan de hand van jouw specifieke wensen, zo ben je ervan verzekerd dat de loftdeur op maat naadloos aansluit op jouw wensen. Nadat een van de meesters een ontwerp heeft gemaakt voor de loftdeur op maat, jij dit ontwerp hebt goedgekeurd en de juiste materialen zorgvuldig zijn gekozen, gaan we aan de slag in onze werkplaats om de loftdeur op maat van jouw dromen te maken. Met de grootste zorg leveren we deze loftdeur op maat gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman de loftdeur op maat zélf kan monteren. Vind je het prettig als wij het monteren? Geen enkel probleem! Onze meesters zorgen er dan voor dat jouw loftdeur op maat op deskundige wijze op de juiste plek wordt geplaatst.

Bekend van TV

Misschien heb je de loftdeur op maat wel eens op televisie voorbij zien komen. Bij interieurprogramma’s van VT Wonen, zoals ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Verbouwen of Verhuizen’ en ‘Zelf aan de slag’, zijn de ontwerpers fan van de loftdeur op maat. Ook in woonprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Samenwonen’ en ‘RTL Woonmagazine’ komt de loftdeur op maat voor. Dit komt vooral door de unieke uitstraling van de loftdeur op maat.

Waar is de loftdeur op maat toe te passen?

De loftdeur op maat past in iedere ruimte. Zo komt de loftdeur op maat goed tot zijn recht in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor, de winkel en de loft. De loftdeur op maat is ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, de loftdeur op maat creëert juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen. Of je nu voor een elegante, chique uitstraling gaat, een stoere, robuuste look of een combinatie daarvan: de loftdeur op maat is een absolute eyecatcher.

Van welk materiaal is de loftdeur op maat gemaakt?

Het materiaal waarvan de loftdeur op maat is gemaakt, is sterk en duurzaam én heeft een grotere brandwerendheid dan standaard deuren. Bovendien wordt de loftdeur op maat met de hand gemaakt, op basis van ons zelf ontwikkelde productieconcept. Door dit efficiënte productieproces hebben we een manier ontwikkeld om onze loftdeur op maat tegen de juiste prijs aan te bieden, tegen hoogwaardige kwaliteit.

Kunnen wij je helpen?

Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw loftdeur op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Wil je kennismaken met Stalendeurenmeesters.nl of onze loftdeur op maat? Of heb je gewoon trek in een bakje koffie? Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters.nl in Obdam. Laat je het ons van tevoren wel even weten als je langs wilt komen om een loftdeur op maat te bekijken? Dan zetten wij de koffie klaar!