Wat is een loftdeur van Stalendeurenmeesters.nl?

Een loftdeur van Stalenschuifdeurenmeesters.nl wordt gekenmerkt door een slank profiel. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat de loftdeur zoveel mogelijk licht doorlaat. We maken voor onze loftdeur gebruik van een verdekte handgreep, waardoor deze op fraaie wijze is weggewerkt in de schuifdeur.

Loftdeur op maat bestellen

Bij Stalendeurenmeesters.nl maken wij een loftdeur op maat. De loftdeur wordt ontworpen aan de hand van jouw specifieke wensen, zo ben je ervan verzekerd dat de loftdeur naadloos aansluit op jouw wensen. Nadat een van de meesters een ontwerp heeft gemaakt voor de loftdeur, jij dit ontwerp hebt goedgekeurd en de juiste materialen zorgvuldig zijn gekozen, gaan we aan de slag in onze werkplaats om de loftdeur van jouw dromen te maken. Met de grootste zorg leveren we deze loftdeur gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman de loftdeur zélf kan monteren. Vind je het prettig als wij het monteren? Geen enkel probleem! Onze meesters zorgen er dan voor dat jouw loftdeur op deskundige wijze op de juiste plek wordt geplaatst.

Bekend van TV

Misschien heb je de loftdeur wel eens op televisie voorbij zien komen. Bij interieurprogramma’s van VT Wonen, zoals ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Verbouwen of Verhuizen’ en ‘Zelf aan de slag’, zijn de ontwerpers fan van de loftdeur. Ook in woonprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Samenwonen’ en ‘RTL Woonmagazine’ komt de loftdeur voor. Dit komt vooral door de unieke uitstraling van de loftdeur.

Waar is de loftdeur toe te passen?

De loftdeur past in iedere ruimte. Zo komt de loftdeur goed tot zijn recht in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor, de winkel en de loft. De loftdeur is ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, de loftdeur creëert juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen. Of je nu voor een elegante, chique uitstraling gaat, een stoere, robuuste look of een combinatie daarvan: de loftdeur is een absolute eyecatcher.

Van welk materiaal is de loftdeur gemaakt?

Het materiaal waarvan de loftdeur is gemaakt, is sterk en duurzaam én heeft een grotere brandwerendheid dan standaard deuren. Bovendien wordt de loftdeur met de hand gemaakt, op basis van ons zelf ontwikkelde productieconcept. Door dit efficiënte productieproces hebben we een manier ontwikkeld om onze loftdeur tegen de juiste prijs aan te bieden, tegen hoogwaardige kwaliteit.

Kunnen wij je helpen?

Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw loftdeur op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Wil je kennismaken met Stalendeurenmeesters.nl of onze loftdeur? Of heb je gewoon trek in een bakje koffie? Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters.nl in Obdam. Laat je het ons van tevoren wel even weten als je langs wilt komen om een loftdeur te bekijken? Dan zetten wij de koffie klaar!