Wat zijn stalen binnendeuren van Stalendeurenmeesters.nl?

Stalen binnendeuren van Stalendeurenmeesters.nl worden gekenmerkt door een slank profiel. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat de stalen binnendeuren zoveel mogelijk licht doorlaten. We maken voor onze stalen binnendeuren gebruik van een verdekte handgreep, waardoor deze op fraaie wijze is weggewerkt in de deuren.

Stalen binnendeuren op maat bestellen

Bij Stalendeurenmeesters.nl maken wij stalen binnendeuren op maat. De stalen binnendeuren worden ontworpen aan de hand van jouw specifieke wensen, zo ben je ervan verzekerd dat de stalen binnendeuren naadloos aansluiten op jouw wensen. Nadat een van de meesters een ontwerp heeft gemaakt voor de stalen deuren, jij dit ontwerp hebt goedgekeurd en de juiste materialen zorgvuldig zijn gekozen, gaan we aan de slag in onze werkplaats om de stalen binnendeuren van jouw dromen te maken. Met de grootste zorg leveren we deze stalen binnendeuren gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman de stalen binnendeuren zélf kan monteren. Vind je het prettig als wij het monteren? Geen enkel probleem! Onze meesters zorgen er dan voor dat jouw stalen binnendeuren op deskundige wijze op de juiste plek wordt geplaatst.

Bekend van TV

Misschien heb je de stalen binnendeuren wel eens op televisie voorbij zien komen. Bij interieurprogramma’s zoals ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Verbouwen of Verhuizen’ en ‘Zelf aan de slag’, zijn de ontwerpers fan van de stalen deuren. Ook in woonprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Samenwonen’ en ‘RTL Woonmagazine’ komen de stalen binnendeuren voor. Dit komt vooral door de unieke uitstraling van de stalen deuren.

Waar zijn de stalen binnendeuren toe te passen?

De stalen binnendeuren passen in iedere ruimte. Zo komen de stalen binnendeuren goed tot hun recht in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor, de winkel en de loft. De stalen binnendeuren zijn ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, de stalen binnendeuren creëeren juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen. Of je nu voor een elegante, chique uitstraling gaat, een stoere, robuuste look of een combinatie daarvan: de stalen binnendeuren zijn een absolute eyecatcher.

Van welke materialen worden de stalen binnendeuren gemaakt?

Het materiaal waarvan de stalen binnendeuren worden gemaakt, is sterk en duurzaam én heeft een grotere brandwerendheid dan standaard deuren. Bovendien wordt de stalen deur met de hand gemaakt, op basis van ons zelf ontwikkelde productieconcept. Door dit efficiënte productieproces hebben we een manier ontwikkeld om onze stalen binnendeuren tegen de juiste prijs aan te bieden, tegen hoogwaardige kwaliteit.

Oorsprong van de stalen binnendeuren

Eigenlijk worden de stalen binnendeuren al tientallen jaren gebruikt. Tegenwoordig draait het bij de aanschaf van stalen binnendeuren vooral om de veelzijdige, tijdloze uitstraling, maar oorspronkelijk werden de stalen binnendeuren vooral aangeschaft omdat er veel voordelen aan vast zaten. Zo zijn stalen binnendeuren duurzaam en heeft het product een lange levensduur. Bovendien zijn de stalen binnendeuren onderhoudsarm en is het product sterk.

Kunnen wij je helpen?

Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw stalen binnendeuren op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Wil je kennismaken met Stalendeurenmeesters.nl of onze stalen deuren? Of heb je gewoon trek in een bakje koffie? Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters.nl in

Stalen taatsdeur    Stalen schuifdeur    Stalen scharnierdeur