Wat is een stalen deur van Stalendeurenmeesters.nl?

Een stalen deur van Stalendeurenmeesters.nl wordt gekenmerkt door een slank profiel. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat de stalen deur zoveel mogelijk licht doorlaat. We maken voor onze stalen deur gebruik van een verdekte handgreep, waardoor deze op fraaie wijze is weggewerkt in de deur.

Stalen deur op maat bestellen

Bij Stalendeurenmeesters.nl maken wij een stalen deur op maat. De stalen deur wordt ontworpen aan de hand van jouw specifieke wensen, zo ben je ervan verzekerd dat de stalen deur naadloos aansluit op jouw wensen. Nadat een van de meesters een ontwerp heeft gemaakt voor de stalen deur, jij dit ontwerp hebt goedgekeurd en de juiste materialen zorgvuldig zijn gekozen, gaan we aan de slag in onze werkplaats om de stalen deur van jouw dromen te maken. Met de grootste zorg leveren we deze stalen deur gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman de stalen deur zélf kan monteren. Vind je het prettig als wij het monteren? Geen enkel probleem! Onze meesters zorgen er dan voor dat jouw stalen deur op deskundige wijze op de juiste plek wordt geplaatst.

Bekend van TV

Misschien heb je de stalen deur wel eens op televisie voorbij zien komen. Bij interieurprogramma’s van VT Wonen, zoals ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Verbouwen of Verhuizen’ en ‘Zelf aan de slag’, zijn de ontwerpers fan van de stalen deur. Ook in woonprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Samenwonen’ en ‘RTL Woonmagazine’ komt de stalen deur voor. Dit komt vooral door de unieke uitstraling van de stalen deur.

Waar is de stalen deur toe te passen?

De stalen deur past in iedere ruimte. Zo komt de stalen deur goed tot zijn recht in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor, de winkel en de loft. De stalen deur is ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, de stalen deur creëert juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen. Of je nu voor een elegante, chique uitstraling gaat, een stoere, robuuste look of een combinatie daarvan: de stalen deur is een absolute eyecatcher.

Van welk materiaal is de stalen deur gemaakt?

Het materiaal waarvan de stalen deur is gemaakt, is sterk en duurzaam én heeft een grotere brandwerendheid dan standaard deuren. Bovendien wordt de stalen deur met de hand gemaakt, op basis van ons zelf ontwikkelde productieconcept. Door dit efficiënte productieproces hebben we een manier ontwikkeld om onze stalen deur tegen de juiste prijs aan te bieden, tegen hoogwaardige kwaliteit.

Oorsprong van de stalen deur

Eigenlijk wordt de stalen deur al tientallen jaren gebruikt. Tegenwoordig draait het bij de aanschaf van een stalen deur vooral om de veelzijdige, tijdloze uitstraling, maar oorspronkelijk werd de stalen deur vooral aangeschaft omdat er veel voordelen aan vast zaten. Zo is een stalen deur duurzaam en heeft het product een lange levensduur. Bovendien is de stalen deur onderhoudsarm en is het product sterk.

Kunnen wij je helpen?

Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw stalen deur op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Wil je kennismaken met Stalendeurenmeesters.nl of onze stalen deur? Of heb je gewoon trek in een bakje koffie? Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters.nl in Obdam. Laat je het ons van tevoren wel even weten als je langs wilt komen om een stalen deur te bekijken? Dan zetten wij de koffie klaar!

Stalen taatsdeur    Stalen schuifdeur    Stalen scharnierdeur