Wat is een stalen kozijn van Stalendeurenmeesters.nl?

Een stalen kozijn van Stalenkozijnenmeesters.nl wordt gekenmerkt door een slank profiel. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat het stalen kozijn zoveel mogelijk licht doorlaat. We maken voor ons stalen kozijn ook gebruik van een slanke handgreep, waardoor deze op fraaie wijze is weggewerkt in de kozijn.

Stalen kozijn op maat bestellen

Bij Stalendeurenmeesters.nl maken wij een stalen kozijn op maat. Het stalen kozijn wordt ontworpen aan de hand van jouw specifieke wensen, zo ben je ervan verzekerd dat het stalen kozijn naadloos aansluit op jouw wensen. Nadat een van de meesters een ontwerp heeft gemaakt voor het stalen kozijn, jij dit ontwerp hebt goedgekeurd en de juiste materialen zorgvuldig zijn gekozen, gaan we aan de slag in onze werkplaats om het stalen kozijn van jouw dromen te maken. Met de grootste zorg leveren we dit stalen kozijn gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman het stalen kozijn zélf kan monteren. Vind je het prettig als wij het monteren? Geen enkel probleem! Onze meesters zorgen er dan voor dat jouw stalen kozijn op deskundige wijze op de juiste plek wordt geplaatst.

Bekend van TV

Misschien heb je het stalen kozijn wel eens op televisie voorbij zien komen. Bij interieurprogramma’s van VT Wonen, zoals ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Verbouwen of Verhuizen’ en ‘Zelf aan de slag’, zijn de ontwerpers fan van het stalen kozijn. Ook in woonprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Samenwonen’ en ‘RTL Woonmagazine’ komt het stalen kozijn voor. Dit komt vooral door de unieke uitstraling van het stalen kozijn.

Waar is het stalen kozijn toe te passen?

Het stalen kozijn past in iedere ruimte. Zo komt het stalen kozijn goed tot zijn recht in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor, de winkel en de loft. Het stalen kozijn is ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, het stalen kozijn creëert juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen. Of je nu voor een elegante, chique uitstraling gaat, een stoere, robuuste look of een combinatie daarvan: het stalen kozijn is een absolute eyecatcher.

Van welk materiaal is het stalen kozijn gemaakt?

Het materiaal waarvan het stalen kozijn is gemaakt, is sterk en duurzaam. Bovendien wordt het stalen kozijn met de hand gemaakt, op basis van ons zelf ontwikkelde productieconcept. Door dit efficiënte productieproces hebben we een manier ontwikkeld om ons stalen kozijn tegen de juiste prijs aan te bieden, tegen hoogwaardige kwaliteit.

Oorsprong van het stalen kozijn

Eigenlijk wordt het stalen kozijn al tientallen jaren gebruikt. Tegenwoordig draait het bij de aanschaf van een stalen kozijn vooral om de veelzijdige, tijdloze uitstraling, maar oorspronkelijk werd het stalen kozijn vooral aangeschaft omdat er veel voordelen aan vast zaten. Zo is een stalen kozijn duurzaam en heeft het product een lange levensduur. Bovendien is het stalen kozijn onderhoudsarm en is het product sterk.

Kunnen wij je helpen?

Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw stalen kozijn op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Wil je kennismaken met Stalendeurenmeesters.nl of ons stalen kozijn? Of heb je gewoon trek in een bakje koffie? Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters.nl in Obdam. Laat je het ons van tevoren wel even weten als je langs wilt komen om een stalen kozijn te bekijken? Dan zetten wij de koffie klaar!

Meer informatie