De stalen loftdeur is een eyecatcher in ieder interieur. Met name in grote, open ruimtes komt de stalen loftdeur goed tot zijn recht. Wat betreft styling kun je met een stalen loftdeur alle kanten op, zeker qua kleur.

Sterk contrast

Voor een frisse uitstraling kun je voor muurverf kiezen in een contrastkleur. Wit staat altijd goed naast een stalen loftdeur, maar hierin zijn veel variaties mogelijk. Naast de spierwitte tint zijn er ook verschillende romigere wittinten. Door voor een iets zachtere tint wit te kiezen, zorgt dit voor een sterk en stijlvol contrast met de stoere stalen loftdeur.

Donkere tinten

Komt de stalen loftdeur in een grote ruimte, die je op dit moment eigenlijk té groot vindt lijken? Kies dan voor een donkere kleur verf op de muur naast je stalen loftdeur. Donkere kleuren zorgen ervoor dat de ruimte optisch kleiner, en dus knusser, wordt. Hierbij kun je denken aan antraciet, maar ook petrol en mosgroen geven je interieur een grote boost.

Zachte uitstraling

Ga je toch liever voor een zachte uitstraling? Dan is de combinatie van een stalen loftdeur met een mooie pastelkleur een hele goede optie. Bij pasteltinten hoef je niet meteen aan zachtroze te denken, hier vallen ook mintgroen en pastelblauw onder. Het past niet in ieder interieur, maar een wand in pastelgeel kan voor een heel speels effect zorgen in combinatie met de stalen loftdeur.

Landelijk interieur

De stalen loftdeur komt ook heel mooi tot zijn recht in een landelijk interieur. Hierbij doen houten planken tegen de muur het altijd goed. Ook bij hout zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt het hout alleen een laklaagje geven en verder onbehandeld laten, maar je kunt ook voor een gekleurde lak kiezen. Hiermee krijgt je houten wand nét wat meer persoonlijkheid.

Stalen loftdeuren

Er zijn verschillende stalen loftdeuren waar je uit kunt kiezen. De stalen schuifdeur komt het meest overeen met de klassieke loftdeur, bij beide deuren wordt gebruikt gemaakt van een schuifsysteem. De klassieke stalen deur is de stalen scharnierdeur, maar onze persoonlijke favoriet is de stalen taatsdeur. Deze werkt hetzelfde als de stalen scharnierdeur, met het grote verschil dat de stalen taatsdeur beide kanten open draait. Je kunt ook bij Stalendeurenmeesters terecht voor een stalen raamkozijn. Voor al onze producten geldt bovendien dat we deze speciaal voor jou op maat maken, zodat je altijd een stalen deur hebt die precies in jouw interieur past.

Stuur ons jouw project

We zijn benieuwd hoe jij je stalen loftdeur in je interieur hebt verwerkt. Heb jij nog een leuke tip of interieur inspiratie? Stuur dan een foto naar info@stalendeurenmeesters.nl en wie weet zie je ‘m terug op onze Facebookpagina.

Pinterest

Kijk voor meer inspiratie op onze Pinterest pagina. Hier plaatsen we regelmatig foto’s van nieuwe projecten.

Heb je verder nog vragen over de styling van je stalen loftdeur? We adviseren je graag. Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, of breng een bezoekje aan onze showroom in Obdam. Als je van tevoren even belt, zorgen we dat de koffie of thee klaarstaat.