Wat is een stalen taatsdeur van Stalendeurenmeesters.nl?

Een stalen taatsdeur van Stalenschuifdeurenmeesters.nl wordt gekenmerkt door een slank profiel. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat de stalen taatsdeur zoveel mogelijk licht doorlaat. We maken voor onze stalen taatsdeur gebruik van een verdekte handgreep, waardoor deze op fraaie wijze is weggewerkt in de schuifdeur.

Stalen taatsdeur op maat bestellen

Bij Stalendeurenmeesters.nl maken wij een stalen taatsdeur op maat. De stalen taatsdeur wordt ontworpen aan de hand van jouw specifieke wensen, zo ben je ervan verzekerd dat de stalen taatsdeur naadloos aansluit op jouw wensen. Nadat een van de meesters een ontwerp heeft gemaakt voor de stalen taatsdeur, jij dit ontwerp hebt goedgekeurd en de juiste materialen zorgvuldig zijn gekozen, gaan we aan de slag in onze werkplaats om de stalen taatsdeur van jouw dromen te maken. Met de grootste zorg leveren we deze stalen taatsdeur gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman de stalen taatsdeur zélf kan monteren. Vind je het prettig als wij het monteren? Geen enkel probleem! Onze meesters zorgen er dan voor dat jouw stalen taatsdeur op deskundige wijze op de juiste plek wordt geplaatst.

Bekend van TV

Misschien heb je de stalen taatsdeur wel eens op televisie voorbij zien komen. Bij interieurprogramma’s van VT Wonen, zoals ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Verbouwen of Verhuizen’ en ‘Zelf aan de slag’, zijn de ontwerpers fan van de stalen taatsdeur. Ook in woonprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Samenwonen’ en ‘RTL Woonmagazine’ komt de stalen taatsdeur voor. Dit komt vooral door de unieke uitstraling van de stalen taatsdeur.

Waar is de stalen taatsdeur toe te passen?

De stalen taatsdeur past in iedere ruimte. Zo komt de stalen taatsdeur goed tot zijn recht in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor, de winkel en de loft. De stalen taatsdeur is ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, de stalen taatsdeur creëert juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen. Of je nu voor een elegante, chique uitstraling gaat, een stoere, robuuste look of een combinatie daarvan: de stalen taatsdeur is een absolute eyecatcher.

Van welk materiaal is de stalen taatsdeur gemaakt?

Het materiaal waarvan de stalen taatsdeur is gemaakt, is sterk en duurzaam én heeft een grotere brandwerendheid dan standaard deuren. Bovendien wordt de stalen taatsdeur met de hand gemaakt, op basis van ons zelf ontwikkelde productieconcept. Door dit efficiënte productieproces hebben we een manier ontwikkeld om onze stalen taatsdeur tegen de juiste prijs aan te bieden, tegen hoogwaardige kwaliteit.

Oorsprong van de stalen taatsdeur

Eigenlijk wordt de stalen taatsdeur al tientallen jaren gebruikt. Tegenwoordig draait het bij de aanschaf van een stalen taatsdeur vooral om de veelzijdige, tijdloze uitstraling, maar oorspronkelijk werd de stalen taatsdeur vooral aangeschaft omdat er veel voordelen aan vast zaten. Zo is een stalen taatsdeur duurzaam en heeft het product een lange levensduur. Bovendien is de stalen taatsdeur onderhoudsarm en is het product sterk.

Kunnen wij je helpen?

Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw stalen taatsdeur op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Wil je kennismaken met Stalendeurenmeesters.nl of onze stalen taatsdeur? Of heb je gewoon trek in een bakje koffie? Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters.nl in Obdam. Laat je het ons van tevoren wel even weten als je langs wilt komen om een stalen taatsdeur te bekijken? Dan zetten wij de koffie klaar!

Meer informatie