Wat zijn stalen deuren van Stalendeurenmeesters.nl?

Stalen deuren van Stalendeurenmeesters.nl worden gekenmerkt door een slank profiel. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat de stalen deuren zoveel mogelijk licht doorlaten. We maken voor onze stalen deuren gebruik van een verdekte handgreep, waardoor deze op fraaie wijze is weggewerkt in de deuren.

Stalen deuren op maat bestellen

Bij Stalendeurenmeesters.nl maken wij stalen deuren op maat. De stalen deuren worden ontworpen aan de hand van jouw specifieke wensen, zo ben je ervan verzekerd dat de stalen deuren naadloos aansluiten op jouw wensen. Nadat een van de meesters een ontwerp heeft gemaakt voor de stalen deuren, jij dit ontwerp hebt goedgekeurd en de juiste materialen zorgvuldig zijn gekozen, gaan we aan de slag in onze werkplaats om de stalen deuren van jouw dromen te maken. Met de grootste zorg leveren we deze stalen deuren gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman de stalen deuren zélf kan monteren. Vind je het prettig als wij het monteren? Geen enkel probleem! Onze meesters zorgen er dan voor dat jouw stalen deuren op deskundige wijze op de juiste plek wordt geplaatst.

Bekend van TV

Misschien heb je de stalen deuren wel eens op televisie voorbij zien komen. Bij interieurprogramma’s van VT Wonen, zoals ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Verbouwen of Verhuizen’ en ‘Zelf aan de slag’, zijn de ontwerpers fan van de stalen deuren. Ook in woonprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Samenwonen’ en ‘RTL Woonmagazine’ komen de stalen deuren voor. Dit komt vooral door de unieke uitstraling van de stalen deuren.

Waar zijn de stalen deuren toe te passen?

De stalen deuren passen in iedere ruimte. Zo komen de stalen deuren goed tot hun recht in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor, de winkel en de loft. De stalen deuren zijn ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, de stalen deuren creëeren juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen. Of je nu voor een elegante, chique uitstraling gaat, een stoere, robuuste look of een combinatie daarvan: de stalen deuren zijn een absolute eyecatcher.

Van welke materialen worden de stalen deuren gemaakt?

Het materiaal waarvan de stalen deuren worden gemaakt, is sterk en duurzaam én heeft een grotere brandwerendheid dan standaard deuren. Bovendien wordt de stalen deur met de hand gemaakt, op basis van ons zelf ontwikkelde productieconcept. Door dit efficiënte productieproces hebben we een manier ontwikkeld om onze stalen deuren tegen de juiste prijs aan te bieden, tegen hoogwaardige kwaliteit.

Oorsprong van de stalen deuren

Eigenlijk worden de stalen deuren al tientallen jaren gebruikt. Tegenwoordig draait het bij de aanschaf van stalen deuren vooral om de veelzijdige, tijdloze uitstraling, maar oorspronkelijk werden de stalen deuren vooral aangeschaft omdat er veel voordelen aan vast zaten. Zo zijn stalen deuren duurzaam en heeft het product een lange levensduur. Bovendien zijn de stalen deuren onderhoudsarm en is het product sterk.

Kunnen wij je helpen?

Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw stalen deuren op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Wil je kennismaken met Stalendeurenmeesters.nl of onze stalen deuren? Of heb je gewoon trek in een bakje koffie? Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters.nl in Obdam. Laat je het ons van tevoren wel even weten als je langs wilt komen om stalen deuren te bekijken? Dan zetten wij de koffie klaar!

Stalen taatsdeur    Stalen schuifdeur    Stalen scharnierdeur