Werkwijze - Ontwerp op maat (1) 1

Ontwerp op maat

Onze meesters geloven in de kracht van maatwerk. Aan de hand van een ontwerp op maat verzorgt een van de meesters een plan van aanpak voor een stalen deur of stalen raamkozijn dat naadloos aansluit op jóuw wensen.

  • Jouw persoonlijke wensen staan centraal.
Werkwijze - Ontwerp op maat 2

Werkvoorbereiding

Voordat de meesters aan de slag gaan, worden de juiste materialen in ons magazijn verzameld. We maken ook meteen een gedetailleerde planning voor oplevering die we jou toesturen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

  • Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit.
Werkwijze - Productie (3) 3

Productie

Na een gedegen voorbereiding gaan we in de werkplaats aan de slag met jouw stalen deur of stalen kozijn. Tijdens dit proces hanteren we een hoge afwerkingsgraad; élk detail moet kloppen. Dit waarborgen we door een tussentijdse kwaliteitscontrole.

  • Hoge afwerkingsgraad en oog voor detail.
Werkwijzen - Poedercoaten 4

Poedercoaten

Het poedercoaten is een cruciaal moment in het productieproces. We brengen op deze manier de kleur, structuur en beschermlaag aan, waardoor de stalen deur of het stalen kozijn krasbestendig wordt en een duurzaam karakter krijgt.  

  • Kwalitatief, krasbestendig en duurzaam product.
Werkwijze - Assembleren (5) 5

Assembleren

Na het poedercoaten vindt een tweede tussentijdse kwaliteitscontrole plaats en voorzien we de stalen deur of het stalen kozijn van eventueel hang- en sluitwerk. Alles komt samen en dit resulteert in een prachtig product.

  • Afsluitende kwaliteitscontrole voor het beste resultaat.
stalen taatsdeuren heiloo 6

Eindresultaat

Tot slot verpakken we de stalen deur of het stalen kozijn met de grootste zorg en maken we deze klaar voor montage. Onze meesters kunnen de stalen deur of het stalen kozijn bij jou thuis monteren, of je kunt het door een aannemer of timmerman laten plaatsen dankzij de bijgevoegde montagehandleiding.

  • Wij monteren ook bij jou thuis!