RTL 4 Wooninspiraties op bezoek

Wendy van woonprogramma RTL Wooninspiraties sprak met onze Stalen deuren meester Nico en vertelde alles over de wijze waarop wij onze stalen deuren en stalen kozijnen volgens ambachtelijke werkwijze produceren.

Ruim 15 jaar expert

De naam Stalendeurenmeesters.nl is misschien nieuw, maar de meesters zelf draaien al een tijdje mee. Stalendeurenmeesters.nl is namelijk onderdeel van Venpro B.V. in Obdam, expert op het gebied van maatwerk roestvast staal en aluminium producten. Bij Stalendeurenmeesters vind je dus uitsluitend specialisten met verstand van metaal!

Kwalitatief hoogwaardige producten

Onze producten worden met de hand gemaakt en kunnen volledig worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Met zoveel ervaring in huis leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij vanzelfsprekend een hoge afwerkingsgraad hanteren.

Doordacht productieproces

We hebben door de jaren veel geleerd en onze leermomenten meegenomen in het ontwikkelen van ons productieconcept. Ons productieproces is uniek en efficiënt, waardoor we onze producten tegen de juiste prijs kunnen aanbieden, zonder in te leveren op kwaliteit.

Rechtstreeks contact

Niet alleen kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook het contact met jou als klant. We doen er alles aan om tijd te nemen voor onze klanten, zodat we samen naar de oplevering van jouw ideale stalen deur of stalen raamkozijn toe kunnen werken. Als je vragen hebt of advies wilt, kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Je krijgt dan altijd direct antwoord van een van onze meesters en hebt dus rechtstreeks contact met iemand die begrijpt waar het over gaat.

Onderwijs opent de deur voor de kansen van de jongeren. Daarom zijn wij erkend opleider.