Favicon Stalendeurenmeesters

Dubbele stalen taatsdeuren van formaat

 

 

Aalsmeer

 

 

 

 

 

Twee dubbele stalen taatsdeuren van formaat verbinden in deze woning de entree met de living. In dit interieur, met grote robuuste effen elementen, zoals het kookeiland, de meubels en de vloer, springen onze royale stalen deuren in het oog. De gekozen zwarte poedercoating komt in deze stijl heel goed uit de verf. In de hal hebben wij een stalen trapleuning aangebracht; erg mooi in combinatie met de stalen deuren.

De ruime grote glaspartijen in de buitenmuren zorgen voor een enorme licht-invasie in de woning. Onze stalen deuren zijn dan ook een regelrechte aanvulling om deze licht invasie door te trekken in de gehele woning. Mede dankzij de slanke stalen profielen die wij gebruiken. Doordat de wit gelakte binnendeuren met bovenlicht in de sparing zijn vervangen door deze mooie stalen deuren, is de woonkamer in één keer van zijn oubolligheid ontdaan.

De bewoners hebben met deze verbouwing een droom van een woonoppervlakte gecreëerd. Hierin zijn onze dubbele stalen taatsdeuren dé aandachttrekkers: zij geven de ruimte karakter!